L’ÉTÉ INDIEN… CÔTÉ MER BY PIERRE & VACANCES / NAZOMEREN AAN ZEE MET PIERRE & VACANCES

18 September 2018

Pine Cliffs ResortNAZOMEREN AAN ZEE

MET PIERRE & VACANCES

Heel wat vakantiegangers maken van de start van het nieuwe schooljaar gebruik om er even tussenuit te knijpen. Ze zijn op zoek naar rust en milde temperaturen op bestemmingen die vertrouwd aanvoelen.

Pierre & Vacances biedt Premium-verblijven aan voor wie op zoek is naar dat tikkeltje extra. De residenties worden geroemd om hun topservice en uitzonderlijk mooie locaties: aan de baai van Saint-Tropez, in de Algarve met zicht op de rode kliffen, genesteld in een zandbaai op Sardinië of in een tropische villa met privézwembad in Mauritius … Enkele topadresjes met zeezicht in de kijker …

To download the press release in Dutch, click here

L’ÉTÉ INDIEN… CÔTÉ MER

BY PIERRE & VACANCES

 Alors que l’heure de la rentrée a sonné, certains vacanciers en profitent pour s’échapper, attirés par des destinations devenues plus confidentielles et un climat toujours très doux.

Pour une expérience encore plus privilégiée, Pierre & Vacances propose des résidences premium aux prestations de haut standing, dans un cadre toujours exceptionnel : face au golfe de Saint-Tropez, en surplomb de falaises de terre rouge en Algarve, nichée dans une baie de sable en Sardaigne ou dans une villa tropicale avec piscine privative sur l’île Maurice… Zoom sur quelques adresses haut-de-gamme, vue mer.

Pour télécharger le dossier de presse, cliquez ici